29.6.07

Pirate wannabe?

~based on a true story~


Sememangnya citer2 yang best kat wayang mesti cepat kluar VCD/DVD pirate. Walaupun gomen cuba untuk membenteras para-para pirate di Malaysia, namun ramai jugak yang mengidolakan mereka (termasuk juga orang2 gomen). Mereka bagaikan robin hood zaaman moden kot.

Semasa tengok transformers(yang sungguh kool transformationnya) semalam, ada la sorang mamat tu cuba untuk menjadi pirate. Pirate novice... merakam pakai kamera phone. Tapi yang menariknya dia gagal... Dia dipanggil kluar oleh sorang pekerja tempat wayang itu (aperntah).

Tiada tindakan tatatertib dikenakan, tetapi aku rasa pastinya dalam hatinya ada rasa malu-malu kambing... hahahahahaha. Lain kali buat jahat tu cover2 la!

to punish and enslave

3 comments:

Lesbian Penguin said...

heh bangang giler hahaha :D

Anonymous said...

jem!!

Bayang² said...

ngeh..ngeh...ngeh....!!!

aku tau sape pirate amatur itu...
walllahhh!!!!....

ko ckp kat pirate amatur tu... dia teror la copyrite design org tapi lum teror nak copyrite movie org!!!! ngeh ngeh ngeh!!!!

pirate kuat makan.... hahahhah