11.6.07

Mari jadi pesawah kota.

Banjir kilat melanda lagi. Ramai jugak menyatakan terowong smart tak berjaya dan membuang duit. Duhh... aku rasa bagus jek trowong smart tu, just sistem pengalihan air dia blum beroperasi. Sama sepereti orang yang membuang sampah merata2, mengabihkan beras jek.

Walaupun tidak byk kawasan terlibat, tapi kejadian banjir kilat yg berlaku mmg semak. Jalan dan kaki lima penuh lumpur, carpet kat opis pon berjangkit gak.

Kan best kalau air yang naik tu bersih cam air sungai yg tak tercemar. Boleh gak aku amik lesen scuba kat depan opis jek (kalau ada duit la).

Malas aku nak membebel byk2...

"It isn't pollution that is hurting the environment, it's the impurities in our air and water that are doing it."
Dan Quayle, former U.S. Vice-President
...orang begini mmg menghabihkan beras gak.

3 comments:

dgtalwar said...

ko emo ke arip...

pacak ader nasihat tuk ko di sini di sini

syntheticsoul said...

apasal ko ni... tak puas hati ke!

hahahaha

dgtalwar said...

ko bawak kaum ko... aku bawak kaum aku....

kita set kat mana-mana ko nak...

oi... jgn ajak pacak... dia tgh emo tu...

hahahahaha