20.6.07

Apa yang aku mahu?

Bulan june dah nak abis. Agak lengang gak aktiviti aku bulan ni, tak cam selalu... Bulan2 june sblm ni byk menyimpan memori yg best untuk aku... huhuuhh (buat bunyi bandar koboi yg sunyi).

Apa yang aku nak buat time sibuk dulu aku rasa tak pun aku buat walaupun tgh takder busan.
Aku pun konpius. Ammende ntah aku ni.

Maybe aku masih kurang planning hidup aku. Tak macam mamat yg kerje kat syarikat insurans tu...

jangan tunggu lama²

4 comments:

disease said...

weh apasal muka mamat tu cam emmert?

Lesbian Penguin said...

muker aku lagi ensem

jasmine said...

owhhh emmet!!!!

MiszJamal said...

hai...