18.12.06

weakening weekend

Saturday,

penat betul ... tidor braper jam je dalam masa beberapa hari ni. kerje last minit sentiasa membelenggu. penat...takde ilham... lapar... tertido-tido atas motor.

singgah santai kat rantai art. layan! gerek seh!

gerak solo, tapi jumpa bali, min, nizam n farah kat sana. teruja aku. the photography+lomo memang memikat kalbu. tak sempat tgk performance... err.. satu je la. tak kenal. tapi mmg best tempat tu, walaupun panas. tapi paling teruja aku di berikan air mineral sejuk percuma tatkala keringat tak putus-putus mengalir. damn great. felt so welcomed. looking forward till the next one.

yang lain semua membeli. aku tak shopping pasal tgh pokai tapi dapat freebies (utk pengetahuan jasmin, aku mintak sebenarnya). cool! hahah...

balik umah terus reput.


Sunday,

rasa teruk sangat pasal tak dapat gi snap gambar wedding kawan. kerje masih menimbun. tension giler. abis jamal terkene tempias aura tension (sori ye sayang!) heheheh...

kerje berjaya di setelkan larut malam... ngantuk betul

1 comment:

jasminebintighazalli said...

ko ada upload tak gamba2 ni?