19.1.06

mampus?

aku tak tau kenapa, tapi time dah kerje ni aku rasa masa akan jadik makin laju. laju nak mampus.. macam orang malaysia memandu (laju & nak mampus). bercakap pasal bawak kenderaan macam nak mampus, itu hari aku jatuh moto. apa pasal? pasal mamat yang bawak moto depan aku tetiba buat u-turn time aku nak potong dia, time ujan. dah la tak bagi signal, tgk belakang pun tak!!! gile aper! nasib baik aku yang langgar. kalau lori ke... keter ker... mesti sepatuh mampus mamat tu.

3 comments:

freedom_fighter said...

sepatuh tu ape?

kasut ker?

pergh .. patutnye ko langgar jer orang tu ...sampai mati...

dgtalwar said...

aku sokong wan tu...... ko patut langgar sampai mampos je mamat tu... lepas tu ble ko masuk 999... kuar tv beb

zaidi said...

heh..eksiden ni boleh buat orang patah tulang..sakit sial..kalu ade nurse yang boleh seks kat hospital nak jugak aku eksiden..muahahaha