23.1.06

main...

sabtu lepas main basketball 3 on 3 kat klcc. bukan kl city center... tapi kl convention center (anjakkan paradigma?) seronok. memang best bermain kalau tak pressure. basketball is a team game, not just counting on a single individu to be a hero (tapi kalau ada hero pon best lagi laa...). niat kene betul. jangan give-up awal sangat.

aku, wan ngan aris buat team bernama worms, sempena nama game comel yang menggalakkan keganasan. hehehhe. walaupun fizikal kitorang agak kureng, tapi semangat tu ada. at least kitorang sampai second stage. kalau lepas dari second stage pon, aku agak mesti tak main lagi pasal dah takder stamina :P.

weekend lepas memang seronok. yang tak best nyer tak dapat daring lama2 jer. dapat jumpa awek aku kejap jer. hari ahad memang tak jumpe. heheheh.

PLAY FOR PEACE!

5 comments:

freedom_fighter said...

play for peace ..

ya ya .. jgn putus asa ...

alaa .. kalah pun sebab ref taik ... nasib takde ... nak buat mcm mane?

ape2 hal . . . .go arsenal?

jasminebintighazalli said...

ref taik. mesti kaler coklat berpintal2 serta busuk lagi ada cebisan2. hahahahah

dgtalwar said...

mana ko tau?.... ko skodeng ref tu berak ke?

zaidi said...

huhuh..ni pasal banyak makan stimbot nih..

yabeet said...

jelesnye arief ko ade mase lagi nak main basketball??