7.12.05

kerje.. kerje...kerje...


busan tul kerje... heheh. tapi kalau tak kerje nak makan ape. last week aku gi jb lagi. tido hyatt lagi tu. tapi taklwh blah betul pasal bilik air dia takleh kunci.
hari tu aku gi kluang tu, muka aku masuk paper nst ahad lepas siot! patut la si cameraman tu suruh aku berlakon. camnerpun ni la gambar kecik kat depan paper tu. gambar besar ada kat dalam... heheh.

jap lagi nak balik. si kadir tu yek yer ja ajak main bola... tapi hujan kot?! camner pon aku nak balik awal. lama tak balik awal.

chow...

10 comments:

freedom_fighter said...

hhoho masuk paper seh ...

artis2

nizam.nuri said...

perghhhh...mcm iklan kfc siak.... pekerja kfc yang begitu baik terhadap budak-budak...kamu boleh jadi seperti ronald mc donald la...cool

dgtalwar said...

kfc?.... ronald mc donald?.... ape kaitan dia 2 org ni?

jasminebintighazalli said...

cuba ko tgk kaler baju.. red = kfc. hahaha. tapi.. ronald mcdonald? uit. to McD la giler

dgtalwar said...

haa.... tau pun ko...

nizam.nuri said...

sukahati aku la.... ronald mcdonald tu sinonim dgn phedophilia...hahaha

hafnidzam said...

ko nampak skema sial

dgtalwar said...

mana ko tau a yg ronald mcdonald tu phedophilia?... ko penah kena tonggeng ke time ko kanak2 ribena dulu?

zaidi said...

gila tul la..em..

wa8 said...

arip masuk paper? oittt apsal aku tak tau! arip! kat opis nanti tunjuk kat aku. siot laaa...ketinggalan zaman tul aku.