22.12.05

tandus


huh... poket ku tandus sekali bulan ni. ni semua n-gage punye pasal. dah abis duit beli n-gage(second hand jer), buat road tax moto lak. moto aku dah lama giler tak ber road tax, so kene la hantar puspakom ngan buat insuran baru. akhirnya moto aku ada roadtax! pokai betul...

alhamdulillah, aku ngan jamal baru sambut ulangbulan ke-? kitorang. hehehe... sambut masa camping ngan rerakan opis kat congkak last weekend. tapi penat gak camping tu, maklum la musim ujan. kayu api semua basah. berlapar laa sepanjang camping. cuma last day tu je dapat nyalakan api yang 'ok' untuk memasak. kesimpulan nyer jangan la camping time2 cenggini.

1 comment:

jasminebintighazalli said...

wow. anniversary? ko bermalam dlm keta ke? haw haw haw