19.8.11

Farewell...

Today is my last day!
Niat nak kerja tujuh hari, tujuh tahun aku kat sini. Macam2 kenangan kat sini... Aku masuk kerja sini dulu pun sebab baru lepas habis belajar, dan takder mende nak buat.
Ninu, bagitau kat aku yg surie cakap ada kerje kosong sebagai faci kat sini.
Sebelum dapat kerja sini, aku di interview oleh beberapa orang senior kat sini.
Antara yang menginterview aku tu, tak lain tak bukan, gadis comel ini.

 Aku belum pasti lagi kemana nak melangkah selepas ini. Tapi yang pasti, aku nak enjoy raya dan teman isteri aku di teusan sugut buat seketika.



6 comments:

MiszJamal said...

walaupun dah tak keja di wg, jalan TAR tetap di hati.. ehehehehe...

Mr. Moque said...

perginye seorg designer berwibawa dr wg...meninggalkan pelbagai kenangan manis dan masam.. :)

jiwasintetik said...

Kenangan masam byk di tinggalkan oleh jem dalam mugnya yang tak di cuci.. hahah

ummi mien said...

pasni lepak sabah ke?

jiwasintetik said...

mien: lepas ni lepak sabah jap. bercinta-cinta!

nanimsani said...

hahaha..mengong la ko arep! kt sini pon sempat lg kutuk jem! tp mmg masam pon! haha!