9.1.08

Selamat Tahun Baru


Tahun baru menjelma lagi!

Lama aku tak update blog aku nih...

Masa untuk berubah bak kata DiGi. Satu daripadanya, layout blog. Lebih banyak kaler... hidup bukannya hitam putih jer. Hidup ni warna warni beb! Warna warni kehidupan yang sungguh mengujakan seperti trip KKS ke Langkawi baru-baru ini.


Banyak perubahan aku nak buat tahun ni... Maksud aku perubahan positif.

Pointer sem lepas teruk... tak mencapai target. Kena lebih kuat berusaha.

Kerje pun tak cukup efisyen. Kena lebih motivated.

Rohani? hahaha... memang kene upgrade la aku bab ni. Tahun baru ni kita try buat yg lebih baik dari yang tahun lalu.

Ramai kawan dah kahwin... korang bile lagi? Aku?

Malas aku nak listkan semua mende yang nak di ubah. Sendiri mau ingat.

Camnerpun, selamat tahun baru semua! maaf zahir dan batin... ;-)

4 comments:

Ikmal Ibrahim said...

bukan setakat lame tapi lame sungguh!!! memang dah lame gile ko tak hapdet...

p/s:- aku tak hebat mane pun...

zaidi said...

huuhu..gila comel ikon2 ko..

MiszJamal said...

Comel layout kau.. Ni, aku pya nama dalam list kau bukan under opis eh.. hehhehe

nuha said...

hehe..barula semangat nk klik nick arip.kalau tak statik je...huhu.congrats!