6.8.07

Angau ke senggal?




Check gaji tak clear lagi... aku kering. Aku ingat member aku salah masukkan check tu. Seminggu aku tunggu. Skali hari ni, member aku check balik no akaun yang dia masukkan check tu. Rupanya aku tertulis no akaun jamal... bukan no akaun aku!

Kiwak!

Kecah opis aku cakap aku tengah angau...


Terima kasih kepada rakan2 yang belanje makan semalam. Jus tomato itu sungguh enak.

Sesungguhnya aku rasa cam nak dok dalam longkang sekarang

9 comments:

dgtalwar said...

malam karang aku tunjjukan longkang terbaik dalam serdang ni tuk ko lepak...

ahahaha

Anonymous said...

muakakaka...angau??sengau??lengau??jamal???ekeke..

wa8 said...

aku rasa kedua dua nya sekali...angau campur sengal equivalent to arip. hahahaha bro! i;m back ! with a new smile and new hope. chewah... kem salam kat semua kat WGSB!

syntheticsoul said...

wah wa8 suda muncul kembali!

beck said...

biar betik. so camne gaji ko, jamal transfer balik tak? sana ada bank ke?
sure ada kan?

syntheticsoul said...

cek tu tak clear la... aku kene gi bank balik n amik cek lain. mengong tul org bank tu. sepatutnya bila cek aku dah kantoi dia kene call. tapi dia buat donno jer. makan blind salry betul.

jasmine said...

angauuuuuu

Kelly said...

sengal + angau = mamun...

emmm...xpa...nati sihat le tu ble dpt duit lik...

ainishamsi said...

assalammualaikum, bloghopping, dan terjumpa blog nih. :D

sedara, mahu amik ini gambar letak di blog saya boleh?