19.4.06

pagi yang tak best

pagi tadi aku ingat nak tgk game semi final champions league arsenal rupanya aku salah info. bukan arsenal yang main tapi team fav aku, milan yang main. nasib baik aku tgk walaupun nasib milan tak baik. kenapalah boleh kalah dgn barca. satu kosong kalah kat tempat sdri. byk giler peluang nak gol tapi masing2 jadi pengkau. oleh yang demikian terhasilah pagi yang tak best...

majulah sukan utk negara...

3 comments:

dgtalwar said...

nak buat cam mana.... dah mmg barca main stylo....

freedom_fighter said...

nasib baik arsenal menang

syntheticsoul said...

sayang siot... peluang byk. finishing tarak!